Sigurnosni ventil J48K

Kao dio sveobuhvatne palete sigurnosne opreme, Elster Jeavons proizvodi dvije posebne verzije dokazane linije J48. To su sigurnosni ventil J48K ventil za smanjenje pritiska i sigurnosni ventil za puzanje J48KC. Obje inačice uključuju mehanizme za podešavanje opruga s brzim otpuštanjem koji omogućuju jednostavan pristup za podešavanje opruga i rutinsko održavanje.
Ventil za smanjenje pritiska J48K štiti od prekomjernog tlaka. Ventil je potpuno automatski u radu i resetira se kada tlak padne ispod unaprijed zadane vrijednosti.
Ventil za rasterećenje puzanja J48KC obično se postavlja na klizne ili modularne jedinice. Sprječava nakupljanje pritiska na nizvodnoj strani tijekom razdoblja nulte potražnje u slučaju da se ventili glavne struje ne blokiraju. Jedinice su dimenzionirane tako da im je maksimalni kapacitet manji od 1% punog kapaciteta kvara klizne ili modularne jedinice (Britanska specifikacija plina BGC / PS / E26).
Obje verzije, koje su dizajnirane za prirodne gasove, ukapljene gasove i proizvedene gasove, mogu se ugraditi u vodoravne i okomite cjevovode.

SKU: Sigurnosni-ventil-J48K Kategorije: , , Oznake: , ,
  • Veličine: 1” i 2”
  • Pritisci rasterećenja 12 – 150 mbar
  • Također je dostupno rasterećenje ograničenog kapaciteta (samo J48KC – 1”)
  • Automatsko resetiranje
  • Raspon temperatura -20°C do +70°C
preloader