Honeywell proizvodi

Honeywell je vodeći svjetski dobavljač naprednih softverskih rješenja za procesnu industriju. Ova rješenja rješavaju složene probleme kroz jedinstveni pristup savjetovanju zasnovan na ishodu koji podržava bolji dizajn procesa, istoriju procesa i analitiku, izvrsnost poslovanja, upravljanje proizvodnjom i saradnju u preduzeću. Napredna softverska rješenja omogućavaju korisnicima brže i pametnije donošenje odluka kako bi poboljšali sigurnost, pouzdanost, efikasnost i održivost.

Kliknite ovdje za prikaz svih naprednih softverskih proizvoda

Honeywell transformiše kontrolu procesa izvan tradicionalne funkcije distribuisanog kontrolnog sistema (DCS) objedinjavanjem sredstava, procesa i ljudi radi poboljšanja poslovne agilnosti. Honeywellovi sistemi kontrole, nadzora i sigurnosti pružaju integrisanu kontrolu procesa i naprednu sigurnost uz bolju podršku životnog ciklusa.

Pogledajte sve proizvode za sisteme upravljanja, nadzora i sigurnosti

Honeywell nudi vodeću industrijsku opremu za kontrolu, mjerenje i analizu gasa komunalnim preduzećima i ostalim korisnicima širom svijeta. Nudi stručnost duž cijelog lanca snabdijevanja gasom, s pouzdanim proizvodima i sistemima koji omogućavaju korisnicima da izvrše potpunu kontrolu nad svojim potrebama za regulacijom i mjerenjima. Uključene su sve vodeće tehnologije kako bi se pružila cjelovita rješenja za najzahtjevnije aplikacije. To dovodi do smanjene nesigurnosti, veće pouzdanosti, minimalnog rizika i nižih troškova održavanja.

Pogledajte sve proizvode za mjerenje i regulaciju plina

Sveobuhvatan Honeywellov portfolio proizvoda za mjerenje i upravljanje, uključujući samostalne instrumente, pametne senzore i integrisane sisteme, u kombinaciji sa softverskim rješenjima i otvorenim interfejsima za pristup podacima, omogućava korisnicima da bolje upravljaju svojim pogonima i optimiziraju svoju produktivnost. Ovlašteni distributeri i sistemski integratori kompanije Honeywell pružaju lokalnu podršku, stručnost i obuku.

Pogledajte sve instrumentacijske proizvode

Honeywell je glavni međunarodni dobavljač za morsko tržište. Isporučio je opremu za više od 7.000 tankera i tegljača. Od jednog senzora do kompletnog sistema automatizacije, nudi najpouzdaniju tehnologiju za svaku određenu aplikaciju. Njegovi proizvodi su certificirani od strane međunarodnih udruženja, uključujući ABS, Bureau Veritas, DNV, GL, Lloyds i druga. Rešenja Honeywell integriraju proizvodnju, preradu i transport, povezujući ih sa sigurnosnim, komercijalnim, regulatornim i ekološkim funkcijama.

Pogledajte sve morske proizvode

Honeywell nudi integrirani slojeviti pristup industrijskoj sigurnosti koji pomaže u poboljšanju vremena odgovora kroz veću svjesnost o situaciji. Neprimjetno se integrira sa sistemima za kontrolu i automatizaciju sigurnosti i pruža cjelovitu sigurnost izvan perimetra do nadzora i kontrole pristupa u cijelom objektu, te od mrežne sigurnosti do upravljanja i upravljanja. Korisnici imaju koristi od smanjenog rizika od incidenata koji mogu poremetiti normalno poslovanje.

Pogledajte sve proizvode za industrijsku sigurnost

Honeywell Enraf nudi sveobuhvatan asortiman proizvoda i sistema za upravljanje zalihama i operacije terminala cisterni, nudeći otvorenu povezanost, modularni dizajn i robustan put migracije. Rješenja omogućavaju optimalno korištenje kapaciteta za skladištenje spremnika kako bi se maksimalizirala operativna efikasnost i povećali prihodi. Korisnici imaju koristi od smanjenog projektnog rizika, pravovremenih rasporeda proizvodnje i poboljšanih poslovnih performansi pomoću rješenja koja pokreću sigurnost i pouzdanost.

Pogledajte sve proizvode terminalne operacije

OneWireless Solutions pomažu web lokacijama da se nose sa kritičnim industrijskim izazovima u oblastima pouzdanosti, sigurnosti i efikasnosti procesa. Rješenja uključuju Honeywellov distribuirani sistem upravljanja, bežični terenski instrumenti, mobilni računski uređaji, bežične mreže, napredne aplikacije i aplikacije za upravljanje objektima. Rješenja također uključuju Honeywellove inženjerske usluge poput savjetovanja, dizajna, instalacije, puštanja u rad i podrške koje igraju ključnu ulogu u osiguranju implementacije po sistemu „ključ u ruke“ koja štiti bežična ulaganja korisnika. Ako korisnici imaju problem, rješenje ima Honeywell!

Pogledajte sve bežične proizvode

FAGAS projektuje, proizvodi, montira i pušta u pogon gasne stanice za sve gasovite fluide, pritiske i protoke.

Rajlovačka cesta BB, Sarajevo, BiH

+387 33­ 590 739
+387 33 592 080

preloader