Honeywell usluge

Procjene stručnjaka kompanije Honeywell uključuju revizije za procjenu zdravlja, pouzdanosti, sigurnosti i izvedbe sredstava za automatizaciju u pogonima ili pogonima. Te usluge obuhvataju instalirane osnovne sisteme i softver, kontrolu procesa i performanse sistema, prakse upoređivanja alarma i sigurnost, sigurnost i učinkovitost web mjesta. Honeywell takođe nudi inženjerske studije koje pomažu korisnicima da usklade operativne i poslovne ciljeve s ciljevima projekta kako bi maksimizirali vrijednost sistema automatizacije i poboljšali povrat ulaganja kroz životni ciklus postrojenja.

Pogledajte sve usluge procjene i inženjerskih studija

Kao dodatak svojoj vodećoj tehnologiji, Honeywell nudi usluge za optimizaciju performansi i učinkovitosti u svim fazama životnog ciklusa automatizacije. Potpomognuto više od 30 godina iskustva u procesnoj industriji, pomaže korisnicima da zaštite svoja ulaganja u automatizaciju s jednom od najvećih globalnih organizacija za pružanje usluga i podrške u industriji. Bez obzira zahtijeva li poslovanje redovito planirano održavanje, usklađenost s propisima, dugoročnu podršku proizvodu ili tehnološku nadogradnju, Honeywell nudi fleksibilne planove održavanja i podrške, nadogradnju softvera i hardvera te pristup tehničkim stručnjacima na licu mjesta i na daljinu.

Pogledajte sve usluge distribuiranih upravljačkih sustava

Rješenja za industrijsku kibernetsku sigurnost neutralna su od dobavljača za sisteme za kontrolu procesa koji se bave rizicima koji proizlaze iz promjena u poslovnim imperativima, implementaciji tehnologije i očekivanjima korisnika. Temeljene na fazama industrijskog IT životnog ciklusa, rješenja su usmjerena na osiguravanje kritične infrastrukture korisnika i pomažu u smanjenju uticaja na lokalne resurse i pružanju povećanog mira.

Pogledajte sva industrijska rješenja za kibernetsku sigurnost

Honeywellove usluge OneWireless osiguravaju da kritična bežična mreža i njene bežične komponente i dalje rade sa svojim vrhunskim performansama. Njegova lokalna podrška, zajedno sa bogatim globalnim industrijskim iskustvom, pruža potrebnu podršku za održavanje i unapređenje bežičnih sistema. Stručnjaci kompanije Honeywell spremni su odgovoriti i održavati i pokretati bežične sisteme na najvišem nivou performansi.

Pogledajte sve OneWireless usluge

Honeywell pruža usluge podrške sistemima kontrole kvaliteta (QCS) koji pomažu korisnicima da postignu maksimalnu korist od poboljšanja procesa, uključujući manje gubitaka povezanih s kvalitetom, manje degradirani proizvod i povećanu efikasnost proizvodnje. Nudi jedinstveni ugovor o podršci koji osigurava da korisnici efikasno postižu svoje ciljeve upravljanja imovinom. Što je još važnije, korisnici dobijaju pristup stručnjacima kompanije Honeywell, koji su jedinstveno opremljeni za pružanje vrhunske dijagnostike, rješenja i stalnu podršku. Njihova rigorozna obuka i certifikacija za određenu Honeywell opremu i kontrole čine ih vrijednim resursima podrške za rješavanje svih kritičnih problema procesa.

Zahtjevi za efikasnošću procesa, pouzdanošću i kvalitetom proizvoda, zajedno sa opasnim radnim okruženjima, nastavljaju gurati procesne industrije do njihovih konkurentnih granica. Iz tog razloga proizvođači nastavljaju tražiti nova rješenja za operativnu izvrsnost i ostaju dobri građani kada je riječ o sigurnosti i pouzdanosti njihovih postrojenja. Honeywell pruža sveobuhvatan set usluga sigurnosnih sistema, uključujući stručnu podršku, obuku i procjene kako bi osigurao poboljšano vrijeme rada i produktivnost, istovremeno pomažući korisnicima da izbjegnu probleme sa usklađenošću.

FAGAS projektuje, proizvodi, montira i pušta u pogon gasne stanice za sve gasovite fluide, pritiske i protoke.

Rajlovačka cesta bb, Sarajevo, BiH

+387 33­ 590 739
+387 33 592 080

preloader