slider_shadow

Integrisana mjerna rješenja

TEHNIČKI PODACI

Sa integrisanim mjernim rješenjima razvijamo inovativne koncepte kako bismo obezbijedili učinkovito i konstruktivno rješenje za Vaše potrebe. Mjerenje 7.000.000 m3  plina zahtijeva tačnost.Veliki protoci plina nama predstavljaju velike mogućnosti za mjerenje toka, koji će vam pomoći upravljati financijskim rizikom, te vam ponuditi olakšanje. Naša kombinacija prilagođenih inženjerskih sposobnosti, pouzdanost proizvoda, najbolje savjetovanje i upravljanje projektima sa radnim iskustvom u industriji pruža inovativne, integrisane sisteme za prijenos i mjerenje prirodnog plina.

Sisteme proizvodimo u našoj fabrici tako da možemo integrisati sve dijelove neprimjetno, povećati tačnost mjerenja i minimizirati rizik. Svi naši proizvodi mogu biti proizvedeni na globalnom nivou proizvoda i u skladu sa fiskalnim mjernim standardima.

Sve to u kombinaciji s našim kontinuiranim praćenjem i vrjednovanjem rješenja će vam dati mir i sigurnost, 24/7. Tako se možete usredotočiti na svoju osnovnu djelatnost.

Više informacija možete saznati na web stranici proizvođača klikom na slijedeći link:

Integrisana mjerna rješenja

 • GRMS

   UNIS FAGAS projektuje, proizvodi, montira i pušta u pogon gasne stanice za sve gasovite fluide, pritiske i protoke.

 • GRIJANJE.BA - Sve na jednom mjestu

  Oprema za grijanje, radijatori, plinski bojleri, dimnjaci - više o ovome možete saznati na web stranici naše partnerske firme klikom na slijedeći link:

  GRIJANJE.BA

   

  NOVOSTI

 • UNIS FAGAS

  Rajlovačka BB  |  71000, Sarajevo,BIH
  Tel:+387 33­ 590 739  |  +387 33­ 592 080
  Fax:+387 33­ 590 732  |  E-mail:info@fagas.ba

   

   

  KONTAKT